2011. szeptember 15., csütörtök
ponty torta
Ez a 20 szeletes ponty torta oroszkrémmel volt megtöltve, kívül fehér fondanttal vontam be és azután festettem ecsettel air-brush hiányában, de szerintem így is jó lett. A párom segített, horgász lévén, hogy milyen színű is a ponty, és persze az internetről is töltöttem le igazi halas képeket.
OROSZKRÉM
1 cs vanília puding
4 dl tej
4 ek. cukor
fél deci rum vagy 2 teáskanál rum aroma
Ezekből a hozzávalókból krémet főzünk.
5dl Hulala tejszínt felverünk és összekeverjük a kihűlt pudinggal és
a 10 dkg mazsolával
9 tojásból piskótát sütünk és megtöltjük a krémmel.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Szia Gigi! Vmilyen hal formájú tortát kerestem amikor is kidobta a gép a blogodat, nagyon tetszenek a tortáid! 1-el több olvasód lett:)
VálaszTörlésKöszönöm szépen, örülök, hogy segített a képem.folyamatosan töltöm fel a képeket, harcsát is, majd nézd meg.
VálaszTörlésKöszi már kész van a ponty tortám, de nincs kizárva h vmikor még harcsára is szükségem lesz :) A frissen felrakott tortáid is nagyon jól sikerültek!
VálaszTörlésÉrdekelne,hogy mivel színezted a tortát,mivel én is hasonlót szeretnék csinálni apukámnak a születésnapjára:)
VálaszTörlés